Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

​Rensning af klimaanlæg


Det er vigtigt at have et rent og velfungerende klimaanlæg, så luften i hjemmet og på arbejdspladsen holdes ren. Et godt klimaanlæg skaber et bedre indeklima og bedre forhold for dig og dine medmennesker, men er det beskidt, kan det have den modsatte virkning.

Vores rensninger af klimaanlæg

Ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilationsrens – foretager vi professionelle rensninger af klimaanlæg for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi tager imod enkelte opgaver eller faste aftaler, og vi kører gerne ud til opgaver i det meste af Jylland.

Vi har kompetente fagfolk med den nødvendige erfaring og det rette specialudstyr, som gør, at dit klimaanlæg igen kan blive så godt som nyt. Med en rensning af klimaanlæg fra os får du et godt og effektivt resultat, der igen kan give god nedkøling og en sundere luft.

Lav en aftale om rensning

Vi hjælper gerne med en enkel rensning af dit klimaanlæg, men det kan være en god idé at lave en fast aftale med os. Ved at gøre dette kan vi komme forbi med et fast interval efter dit ønske og foretage en god rensning af klimaanlægget. Vælger du denne løsning, sikrer du dig, at luften fra dit klimaanlæg altid er sund og god for indeklimaet.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.