VENTILATIONSRENS

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

En installering af ventilationsanlæg er en fantastisk løsning, der kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen, men virkningen er kun effektiv, hvis der bliver foretaget en jævnlig ventilationsrens og vedligeholdelse.

Ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilaitionsrens tager vi os gerne af en professionel rensning af ventilatorerne i dit klimaanlæg til fornuftige priser. Vi kører ofte ud til rensninger i og omkring Holstebro og Herning men selvfølgelig også gerne i andre områder af Jylland.


Hvorfor foretage ventilationsrens?

Uden en professionel ventilationsrens er installeringerne blot til mere skade end gavn.

Ventilationskanaler fyldt med støv og skidt har nemlig den modsatte effekt og skaber et dårligt indeklima i stedet for at være til gavn for den sunde luft. Sørger du for, at der bliver foretaget rensning af ventilationskanalerne, kan du forebygge sygedage, uoplagthed og stress på arbejdspladsen eller i hjemmet. 

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.