RENSNING AF VENTILATIONSANLÆG

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

Rensning af ventilationsanlæg

Her ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen kan vi stå for en professionel rensning af dit ventilationsanlæg, så du sikrer dig, at luften i hjemmet eller på arbejdspladsen er ren og sund. Vi foretager rensninger af ventilationsanlæg for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi tager både imod store og små opgaver, og vi kører gerne ud til opgaver i det meste af Jylland.

Hvorfor er det vigtigt med en rensning af ventilationsanlægget?

Er dit ventilationsanlæg snavset eller dårligt fungerende, kan det give seriøse konsekvenser for de mennesker, som opholder sig i den dårligt ventilerede bygning. Først og fremmest giver et beskidt ventilationsanlæg et dårligt indeklima, hvilket kan føre til stress, hovedpine, muskelsmerter og irritation i både øjnene, næsen og svælget. Løsningen er simpel – dit ventilationsanlæg trænger til en rensning. Bliver der ikke foretaget en jævnlig rensning af ventilationsanlægget, kan det i værste fald føre til ekstra sygedage og udvikling af seriøse allergier. Du kan læse mere her om udskiftning af ventilationsfilter.

HS Ventilationsrens rengør og renser dit ventilationsanlæg

Vi sørger for at udføre en grundig rensning af ventilationsanlægget i bygningen, og vi giver herefter de bedste råd på vejen, så I fortsat kan holde luften ren og sund.

Formålet med et ventilationsanlæg er netop at give et sundere indeklima, men bliver det ikke renset og holdt fint, så har det den modsatte virkning.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.