RENSNING AF UDSUGNINGSANLÆG

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

Rensning af udsugningsanlæg

Ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilationsrens – har vores dygtige medarbejdere stor erfaring med rensning af udsugningsanlæg.

Udsugningsanlægget er med til at holde en god ventilation i bygningen, så der kan komme ren luft ind og uren luft ud af bygningen. Er udsugningsanlægget beskidt eller slidt, kan det have den stik modsatte virkning og være med til at gøre indeklimaet i boligen dårligt. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget en jævnlig rensning af udsugningsanlægget, så du og dine medmennesker kan få sunde og rene omgivelser at leve og arbejde i.

Vores rensning af udsugningsanlæg

Vi foretager professionelle rensninger af udsugningsanlæg efter dine specifikke ønsker. Vi har alt det nødvendige specialudstyr og dygtige fagfolk, der kan hjælpe dig med at få et rent og sundt udsugningsanlæg.
Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner. Er du i tvivl om, hvorvidt dit udsugningsanlæg kræver rensning, er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi dig vejledning og gode råd.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.