VEDLIGEHOLDELSE AF VENTILATIONSANLÆG

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

Vedligeholdelse af ventilationsanlæg

Ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilationsrens – er vi eksperter i vedligeholdelse af ventilationsanlæg. Vi er erfarne og kompetente fagfolk, der har det helt rette udstyr og den rette erfaring på området, som gør, at du kan få foretaget en vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg, der igen får det til at fungere optimalt og skabe sund luft i din bygning.

Vedligeholdelse af ventilationsanlæg

Vi har mange års erfaring med at foretage vedligeholdelser af ventilationsanlæg, og vi vil også gerne hjælpe dig med en professionel løsning.

Uanset om du har en akut skade eller blot ønsker et service tjek, kan vi hjælpe dig. Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os.

Service og vedligeholdelse

Er du interesseret i, at vi kommer ud og hjælper dig med det samme, så luften i din bygning igen kan blive sund og ren, så står vi klar med kort varsel og hjælper dig gerne med en løsning, der holder. Vil du være sikker på, at luften altid er sund og ren i din bygning, kan du også lave en fast aftale med os, hvor vi kommer ud med et jævnligt interval og foretager service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.