VEDLIGEHOLDELSE AF KLIMAANLÆG

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

Vedligeholdelse af klimaanlæg

 

Med tiden vil et klimaanlæg blive slidt, og hvad enten det er filteret, der er i stykker, eller om der er opstået skader inde i selve klimaanlægget, så er det vigtigt at få dem udbedret hurtigst muligt.
Klimaanlæggets formål er at skabe nedkølet og behagelig luft i bygningen, men er den beskadiget, kan den have den modsatte virkning.

Hvorfor vedligeholde et klimaanlæg?

Et klimaanlæg kan fungere som en effektiv udluftning og skabe ventilation i hele bygningen. Det står også for at regulere varmen, så bygningen kan nedkøles om sommeren og opvarmes om vinteren. Er der skader på klimaanlægget, kan det derfor miste sin effektivitet og funktion, og indeklimaet i bygningen kan blive forværret betydeligt.

Et velfungerende klimaanlæg skaber bedre velvære for dig og dine medmennesker i hjemmet, og det kan forbedre produktiviteten og skabe et bedre miljø på arbejdspladsen.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.