VEDLIGEHOLDELSE AF VENTILATIONSKANALER

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

​Vedligeholdelse af ventilationskanaler

Ventilationskanalerne er til for at sprede ren luft rundt i bygningen. Er der skader i ventilationskanalerne, kan de have den modsatte virkning og skabe et dårligere indeklima og sprede fugtig og uren luft i hele bygningen. For at undgå dette er det vigtigt at foretage en vedligeholdelse af ventilationskanalerne, så de kan fungere optimalt.

Vi klarer vedligeholdelsen og eftersyn af dine ventilationskanaler

Her ved Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilationsrens – har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af ventilationskanaler, samt eftersyn af klimaanlæg. Vi gennemgår dine ventilationskanaler og undersøger, hvad der forårsager den urene luft, samt hvor skaden eventuelt er. Herefter udfører vi en professionel vedligeholdelse af ventilationskanalerne, så de igen kan sprede sund og ren luft og være med til at skabe et godt indeklima.
Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner og klarer alle former for vedligeholdelse af ventilationskanaler. Uanset om du er interesseret i en fast aftale omkring vedligeholdelse og serviceeftersyn eller blot vil have udbedret en enkelt skade, så er vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere her om vores ventilationsrens.

Vi renser luften for dig

Er du interesseret i at få den sunde luft tilbage i hjemmet eller på arbejdspladsen, kan du trygt kontakte os. Vi kommer gerne ud og hjælper med en vedligeholdelse og gennemgang af samtlige ventilationskanaler. Vi kører ofte ud til opgaver i og omkring både Holstebro, Herning og Skive, men servicerer hele Jylland.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.