RENSNING AF VENTILATIONSKANALER

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

​Rensning af ventilationskanaler


Hos Skorstensfejer Haagen B. Sørensen – HS Ventilationsrens – er vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med en professionel rensning af ventilationskanalerne i din bygning. Vi arbejder både for private, erhverv og for offentlige institutioner, så hvis du vil have foretaget en god rensning af din bygnings ventilationskanaler til en fornuftig pris, så er vi de rette at kontakte.

Rensning af ventilationskanaler giver bedre indeklima

Ventilationskanalerne i din bygning har til formål at transportere luft ind og ud fra bygningen. Den suger ren luft ind i bygningen og suger den urene luft ud af bygningen, så der hele tidens skabes en god ventilation og en frisk luft i hele bygningen.

Er ventilationskanalerne beskidte, kan de have den stik modsatte virkning og derfor gøre indeklimaet i hele bygningen dårligere. Det er altså vigtigt at holde din bygnings ventilationskanaler rene. Vi har det rette specialudstyr og dygtige fagfolk til at hjælpe dig og dine ventilationskanaler, så luften i bygningen igen kan blive sund.

Ring og lav en fast aftale

Det er uundgåeligt, at din bygnings ventilationskanaler med tiden vil blive beskidte og samle støv og andet snavs. Derfor er det vigtigt jævnligt at sørge for at rense ventilationskanalerne.

Vi tilbyder en fast service løsning, hvor vi kan komme forbi med et fast interval efter dit ønske og foretage en professionel rensning af bygningens ventilationskanaler.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.