UDSKIFTNING AF VENTILATIONSFILTER

Kan give frisk luft I hjemmet eller på arbejdspladsen

Udskiftning af ventilationsfilter

I alle ventilationsanlæg findes der et ventilationsfilter. Dens funktion er som navnet antyder at filtrere luften, så der kun kommer ren og sund luft ind i bygningen.

Med tiden vil et filter blive slidt og miste sin funktion, og derfor er det vigtigt at foretage en jævnlig udskiftning af dit klimaanlægs ventilationsfilter. Normalt anbefales det at gøre det cirka en gang om året, men det afhænger naturligvis af omstændighederne samt af typen af dit klimaanlæg og ventilationsfilter, og derfor gør vi det gerne efter dine specifikke behov og ønsker.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør få foretaget en udskiftning af ventilationsfilteret i din bygning, så giver vi dig gerne professionel rådgivning til den rette løsning.

Hvorfor foretage en udskiftning af ventilationsfilteret?

Da ventilationsfilterets funktion er at holde luften ren og fri for skadelige partikler, er det vigtigt, at det udskiftes jævnligt, for at luften i bygningen kan holdes sund.​​
Ventilationsfilteret står for at filtrere den luft, der kommer ind i selve bygningen. Under filtreringen fjernes bakterier, pollen, forbrændingspartikler, forurening fra trafik og andet skadeligt fra luften. Fungerer dit ventilationsfilter altså ikke optimalt, kommer alle disse uønskede partikler ind i luften i bygningen og er skadeligt for både dig og dine medmennesker.

Rengøring af ventilationsrør

Vi har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg

Vi foretager gerne ventilationsrens både i private hjem, virksomheder, skoler, sygehuse og mange andre steder. For os handler det nemlig om at udføre et professionelt stykke arbejde, så luften igen kan blive sund og ren.

Den indvendige side af ventilationskanalen er rummet, som du og dine nærme opholder sig i, og er denne beskidt, spredes der fedtet, fugtig og uren luft.

Vi går meget op i kvalitet af vores arbejde, og vi giver dig altid den bedste rådgivning og en ventilationsrensning leveret til den aftalte tid og pris.

For at få mere information om vores arbejde kan du kontakte os
på telefon: 20 74 34 41 eller på mail: haagen@skorstensfejeren.dk,
og du kan også læse mere om service af klimaanlæg her.